Плащане и сигурност

Декларация за поверителност

Ние уважаваме неприкосновеността на личните ви данни. Всяка лична информация, събрана чрез използването на този сайт, ще бъде пазена строго конфиденциално и никога няма да бъде продавана, преотстъпвана, заемана или давана на трета страна.

Всяка информация дадена на Godesign Jewelry ще бъде пазена с най-голямо внимание и няма да бъде ползвана по начин, по който не сте дали съгласието си.

Препродажба или разкриване на информация на трети страни

Godesign Jewelry не продава, наема, заема, търгува, или отдава каквато и да е лична информация, събрана в нашия сайт, включително данни за членство или списъци с имейли.

Неприкосновеност на имейли

Godesign Jewelry поддържа имейл списък, за да държи информирани своите членове относно новини, разпродажби и събития. За да стане част от този имейл списък, всеки член на Godesign Jewelry трябва сам да се запише в полето "Абонамент за бюлетин" на началната страница на www.godesignjewelry.com или във формата за регистрация. Ние на никого не продаваме, заемаме, търгуваме, или отдаваме под наем адресите в нашия списък.

Начин на плащане

Приемаме плащане чрез наложен платеж и PayPal.

Наложен платеж: 
Услуга при коята стойността на покупката се събира от куриер, при получаване на пратката.

PayPal: 
Не е нужно да имате регистрация в PayPal за да направите поръчка. Просто въведете информация за вашата дебитна или кредитна карта при поръчката.

Сигурност на кредитни и дебитни карти

Ние не пазим и нямаме данни относно вашата кредитна или дебитна карта. Вашите плащания се осъществяват чрез PayPal с възможно най-високо ниво на сигурност, което SSL технологията на криптиране предлага.